След няколко месеца на пауза, членовете на кралското семейство започнаха

...
След няколко месеца на пауза, членовете на кралското семейство започнаха
Коментари Харесай

Тайните срещи на принц Уилям

След няколко месеца на пауза, членовете на кралското семейство започнаха последователно да възвръщат своите задължения. Това важи най-много за принц Уилям и Кейт Мидълтън , които напоследък са главните представители на короната.

Според информация в английските медии, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са останали в имението си Anmer Hall за новото изключително състояние , което е въведено на Острова. Това обаче не им пречи да движат от разстояние своите дело.

Програмата на принц Уилям тези дни да вземем за пример е била много натоварена, само че кралската двойка не ни осведоми публично за уговорките си.
 Снимка 514075

Херцогът на Кеймбридж е провел видеоразговор в ролята си на патрон на Royal Foundation, отпред на която са двата с Мидълтън. Освен това, той продължава да работи по най-амбициозния си план - Earthshot, посредством който ще финансира с 50 милиона $ амбициозни планове за запазване на околната среда.

Покрай тази своя работа, принц Уилям е разговарял с шефовете на няколко академични лечебни заведения и на всички тях е признал, че двамата с Кейт всеки ден описват на децата си за напъните, които медицинските служащи поставят в битката с COVID-19, предава HELLO!
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Шарлот и Джордж и какво желаят да трансформират херцогът и херцогинята на Кембридж
Големите проекти на Уилям и Кейт

Какво ще трансформират през идващите месеци

Програмата на кралската двойка е още по-натоварена с помощта на обстоятелството, че Шарлот и Джордж са на домашно образование от известно време, тъй като учебните заведения на Острова още веднъж са затворени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР