След няколко месеца хората ще видят продукта от тази некоалиция,

...
След няколко месеца хората ще видят продукта от тази некоалиция,
Коментари Харесай

Борисов: След няколко месеца хората ще видя продукта от тази некоалиция, която смятам за успешна

" След няколко месеца хората ще видят продукта от тази некоалиция, която въпреки и мъчно, считам за сполучлива. По-успешна от всички служебни държавни управления и други конфигурации, които биха могли да се подреждат ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещаване в сливенското село Медвен.По отношение на идната през март ротация Борисов разяснява, че това чисто софтуерен въпрос. " Това е такава дреболия, толкоз механически въпрос, че не знам кое ви вълнува в нея ", сподели още той. А във връзка с състава на кабинета съобщи, че до момента в който всичко не е контрактувано, да не се вършат изявления, които след това да се опровергават. Пред публицисти той разяснява дали ще желае оставката на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов поради случая с умрелия след гонка с полицията в Стара Загора. " Ясно споделих - вътрешният министър свърши голяма работа по приемането ни в Шенген. С премиера Денков и Мария Габриел, Кирил Петков, Движение за права и свободи с водача на либералите Кючюк свършихме голяма работа. За нито един министър не бих споделил каквото и да е било откакто сме се разбрали с всички сътрудници, че доста деликатно и непредубедено ще създадем разбор. Има министри, които работят добре, други - по-малко добре ", сподели още водача на ГЕРБ. И напомни случая с хванатите поради подкуп татко и наследник в Министерството на спорта.  " Представяте ли си в министерство на спорта да заловят с десетки хиляди лв. рушвети и никой да не попита за отговорност за спортния министър. Но аз споделям не - след подробен разбор ще излезем всички и ще кажем какъв ще е кабинета ", изясни Борисов.

Той разясни още, че Мария Габриел ще отиде с утвърден от парламентарните групи кабинет, с цел да може като се върне да стартира процеса на избирането на този кабинет. " Не може да се сърдим на австрийските сътрудници, че желаят да се стегнем и да пазим границите. Напъните на опозицията по какъв начин ще ни изпълнят с бежанци е безусловно несериозно ", разяснява още водачът на ГЕРБ. 

Заедно с кметовете на Сливен и Котел Борисов заяви, че към 100 млн. лева от държавния бюджет са планувани за област Сливен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР