След няколко години далеч от медийното внимание у нас, княгиня

...
След няколко години далеч от медийното внимание у нас, княгиня
Коментари Харесай

КОШМАР: Княгиня Калина е тотално обезобразена!

След няколко години надалеч от медийното внимание у нас, княгиня Калина още веднъж притегли погледите към себе си с пиянската си изцепка на Боровец. Днес щерката на Симеон II се появи да си получи обвиняването и напряко втрещи с външния си тип - едвам 50-годишната дама безусловно е с разпаднато и подпухнало лице като от третокачествен филм на ужасите.

За нелицеприятния й външен тип и манията към пластичните интервенции се приказва от дълго време. Но очевидно усъвършенстване няма, само че дъщерята на Царя става все по-плашеща с всеки минал ден. На явяването си пред органите на реда Калина не пропусне да блесне с ексцентричен жанр на обличане. Той е нейна запазена марка и не един път е втрещявал висшето общество и елементарните кибици.



Снимки: Lupa.bg

Заради формалния мотив Калина за сефте от доста време смъкна слънчевите си очила, които нормално употребява, с цел да крие провалите по лицето си. Дамата със синя кръв накара фотографите да занемеят. Носът йпридобива все по-неестествена форма, а лицето й е изгубило естествените си пропорции.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР