След незабавна реакция служители от сектор Пътна полиция установиха самоличността

...
След незабавна реакция служители от сектор Пътна полиция установиха самоличността
Коментари Харесай

Бърза реакция: Глобиха мъжа, пуснал момиченцето си да кара пред КАТ-Пловдив ВИДЕО

След незабавна реакция чиновници от бранш „ Пътна полиция ” откриха самоличността на пловдивчанина, дал ръководството на автомобила си на малолетно дете.
Малко момиченце подкара кола до КАТ в Пловдив, татко ѝ я подстрекава????

Повод за бързите дейности на униформените стана публикуван през днешния ден клип в обществените мрежи, от който се вижда по какъв начин малко момиченце кара лек автомобил. В хода на инспекцията е изяснено, че мъжът е 25-годишен гражданин на Шекер махала, който към 15 ч. през вчерашния ден дал на дъщеричката си да кара лек автомобил „ Мерцедес ” на ул. „ Напредък ” в Пловдив.

Той е свикан в постройката на бранша, където му е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата. За осъществените нарушавания в съответния случай ще му бъде издадено наказателно разпореждане с избрана административна глоба – санкция, в размер на  общо 600 лв..

Също по този начин му е връчена Заповед за използване на насилствена административна мярка – преустановяване регистрацията на автомобила. Предвид високата степен на социална заплаха е избран оптималният период от 12 месеца, в които въпросният „ Мерцедес ” ще остане без регистрационни табели.

От бранш „ Пътна полиция ” употребяват мотива, с цел да молят родителите да демонстрират нужната отговорност и да не позволяват деца да ръководят моторни транспортни средства, поставяйки в риск живота и здравето им и предпазвайки ги от тежки последствия при възможни пътни произшествия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР