След неотдавнашните движения на Биткойн (BTC), пазарът на криптовалути се

...
След неотдавнашните движения на Биткойн (BTC), пазарът на криптовалути се
Коментари Харесай

Гейминг токените гърмят, следвайки невероятния подем на Биткойн

След неотдавнашните придвижвания на Биткойн (BTC), пазарът на криптовалути се разрасна с токени, свързани с изкуствения разсъдък (AI).

Един от забележителните отличници е GALA токенът в границите на екосистемата Gala, който означи незабравим скок на цената си с 54% за последните 7 дни, достигайки съвсем $0.069 все още на писане на публикацията.

Този скок бележи впечатляващото 200% нарастване за последния месец. Катализаторът зад този скок остава ненапълно неосезаем, въпреки че неотдавнашните начинания на Gala, като да вземем за пример стартирането на децентрализираната борса (DEX) GalaSwap в мрежата GalaChain и спонсорирането на хакатон на стойност $1 милион по време на Конференцията на разработчиците на игри, евентуално са съдействали за оптимизма на вложителите.

Освен това други токени, свързани с изкуствения разсъдък, означиха обилни облаги. Например PIXEL, обвързван с крипто играта на тематика земеделие Pixels и нейната съществена мрежа Ethereumscaler Ronin, скочи до нов исторически връх над $0.94, преди да се откри на $0.88, отбелязвайки удивително нарастване от 63% през седмицата. Подобни придвижвания се следиха и при YGG токена на Yield Guild Games, който набъбна с 64% след оповестяването му за сътрудник на инфраструктурата на гилдиите в играта.

Освен това токените, свързани с планове, ръководени от изкуствен интелект, като BEAM на игралната мрежа Beam и токена IMX на Immutable, скочиха до исторически върхове от надлежно $0.044 и $3.62.

Тези скокове на AI токените, акцентират възходящата пресечна точка сред AI технологията и пазара на криптовалути, защото вложителите търсят експозиция към новаторски планове, употребяващи опциите на изкуствения разсъдък.

Сближаването на AI и криптовалутите дава вълнуващи благоприятни условия за вложителите и акцентира развиващия се пейзаж на цифровите активи в бързо изменящия се крипто пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР