След хард форка на Shibarium на 2 май се забелязаха

...
След хард форка на Shibarium на 2 май се забелязаха
Коментари Харесай

Хард форкът на Shibarium беше успешен – има ли реален ефект?

След хард форка на Shibarium на 2 май се видяха обилни промени в интензивността на транзакциите в мрежата.

Хард форкът имаше за цел да усъвършенства таксите и скоростта на транзакциите.

Прегледът на данните за транзакциите в Shibarium, предоставени от shibariumscan.io разкрива, че общият брой транзакции е достигнал почти 416 милиона, като до денят на хард форка те се равняваха на 415.87 милиона.

Напоследък обаче се следи закъснение на новите транзакции, като се изключи забележителното им нарастване, което съответства с оповестяването на хард форка, достигайки над 23,000 в този ден. Към момента на последната актуализация броят на новите транзакции е 5,899.

Въпреки това се следи равнене на броя на новите сметки, като все още на писане на публикацията са регистрирани единствено 760 нови сметки. Освен това броят на дейните сметки остава относително невисок, като са регистрирани 1,453 дейни сметки.

Анализът на седемдневните дейни адреси за Shiba Inu не разкрива някаква забележителна наклонност. Въпреки че в този времеви диапазон имаше дейни адреси, моделът изглеждаше естествен. Към момента на писане на публикацията броят на дейните адреси възлиза на съвсем 30,000.

Като цяло трендовете, следени при дейните адреси на SHIB и Shibarium, дружно с други индикатори, допускат, че неотдавнашният хард форк не е оказал огромно въздействие върху равнищата на тяхната интензивност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР