След многократни отлагания заради пандемията от коронавирус най-после церемонията на

...
След многократни отлагания заради пандемията от коронавирус най-после церемонията на
Коментари Харесай

Били Айлиш и Пост Малоун отнесоха наградите на Билборд! Лизо скандализира с тоалет

След многократни отлагания поради пандемията от ковид най-сетне церемонията на музикалните награди на Billboard се състояха! Шоуто в началото бе планувано за 29 април, само че в действителност се състоя през миналата нощ. И в действителност в действителност се " състоя ". Наградите не бяха онлайн, както тези на MTV, а се организираха в Долби тиътър в Лос Анджелис.

Виж още: Селена Гомес в следващата меланхолия, ето от какво била породена

Водеща на премиите беше Кели Кларксън. " Тази вечер е за това по какъв начин музиката ни допира всички нас, тъй като музиката е това, което ни свързва по толкоз разнообразни способи ", сподели тя. 

В категориите: Тейлър Суифт и Били Айлиш бяха най-номинираните награди. Били Айлиш си потегли с множеството от тях, като най-ценната сигурно е в категорията за дами реализатори. При за реализатор премията отиде Post Malone. Той се " пребори " с Били Айлиш, Тейлър Суифт, Джонас Брадърс и Халид.

Виж още: Зендая се появи с рокля на нейните години! Култовият модел обаче е с идея

На сцената с осъществявания излязоха Джон Леджънд, Алиша Кийс, BTS и още доста други. Деми Ловато пък извърши новата си ария, отдадена на президента Тръмп.

Наградата за ария " взе " Old Town Road, която се пребори със Senorita на Шон Мендес и Камила Кабейо, както и абсолютния шлагер " bad guy " на Били Айлиш. Петото номинирано осъществяване беше на Лизо, " Truth Hurts ".

Виж още: Мрачните истини за актьорите от сериала " Приятели ", които евентуално не знаете

Внимание заслужават и визиите на артистите, които се появиха на сцената. По-горе към този момент видяхте Били Айлиш, която излезе с маска, само че Лизо да вземем за пример беше в черна рокля, на която пишеше " Гласувай " поради идните избори за президент в Съединени американски щати. 

Изображение: https://www.instagram.com/billboard/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР