След многогодишна активност и упорита дейност в подкрепа на децата

...
След многогодишна активност и упорита дейност в подкрепа на децата
Коментари Харесай

Асоциация Докосни Дъгата“ поставя началото на нова инициатива

 След многогодишна интензивност и упорита активност в поддръжка на децата и младежите, страдащи от Диабет Тип 1, Асоциация " Докосни дъгата “ ще затвърди публично работата си в тази посока посредством основаване на настрана звено, занимаващо се с юридическия аспект на отбраната на основите им права и ползи.

Считано от 01.11.2020г. Асоциацията поставя основите на своя " Правен отдел “.

Екип от професионално ангажирани адвокати ще бъде разполагаем на всички деца, младежи и родители, които се сблъскват с ежедневната дискриминация във връзка здравословното си състояние  – проблеми в учебно заведение или недоумение от страна на държавни институции, разнообразни по тип организации, работодатели и т.н

Ще одобряваме сигнали във връзка проявата на този тип дискриминация, ще ви спомагаме да търсите правата си, ще осигурим съответен юридически съвет и помощ при процесуалните дейности, нужни да се защитят правата на децата ни.

Настъпи миг да застанем с лицата си пред закона. Дойде време за равносметка. Време е с общи сили и съдействие да преборим старите модели на държание. Време е да отворим необятно очите си за неправдата и с всички сили и средства да я преборим. Нека единствено Темида да остане сляпа!

Време е да бъдем " Обединени “, с цел да изградим ново общество, което ясно да осъзнава, че диабетът не се нуждае от анатема, а от схващане, приемане и поддръжка!

Нека бъдем дружно в тази идея!

Очакваме вашите въпроси, сигнали и  казуси на следния адрес: [email protected]

Молим Ви, в известията си да оставяте цялостна информация за противоположен контакт – име, телефон и имейл!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР