След многочасово заседание няма яснота точно какво се е случило

...
След многочасово заседание няма яснота точно какво се е случило
Коментари Харесай

Сватба или абдикация - сериалът СОС продължава

След многочасово съвещание няма изясненост тъкмо какво се е случило през вчерашния ден в Столичния общински съвет, като се изключи избора на краткотраен ръководител Цветомир Петров. Час преди края на съвещанието от ПП-ДБ-СС напуснаха залата, недоволни от разпределението на комисиите, откакто от общо 14 получиха единствено една.
 След близо 13 часа Столичният общински съвет избра заместник-председатели
След близо 13 часа Столичният общински съвет избра заместник-председатели

Ключово решение за столицата

Най-вероятно легитимността на избора на ръководители на комисии ще бъде оспорен от ПП/ДБ/СС, даде поръчка тази заран Борис Бонев.

Случилото се през вчерашния ден той дефинира като женитба сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия с кумове дребните партии.

А на процедура - ГЕРБ ще ръководят общинския съвет.

Реално общинският консултант Антон Хекимян , който беше е претендентът на ГЕРБ за кмет, само че остана на трето място, не отхвърли този факт, само че той се дължи не на желанието на ГЕРБ да ръководят, а на абдикацията на ПП/ДБ/СС. Опонентите посочили за следващ път своята некадърност да ръководят София.

" Това, което се случи нощес, беше невиждано и извънредно срамно за Столичния общински съвет ", безапелационен беше Хекимян и даде оценката си, че столицата е пленник на властовите упоритости на Борис Бонев, а ръководството на ПП/ДБ/СС било едва и немощно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР