След многобройни опити да закърпят отношенията си Саня Борисова и

...
След многобройни опити да закърпят отношенията си Саня Борисова и
Коментари Харесай

Ники Илиев залюби писателката Цветелина Цекова

След многочислени опити да закърпят връзките си Саня Борисова и Ники Илиев публично се разведоха през лятото. „ Това бе огромно тестване за мен, тъй като се разделихме преди 2 години, само че разводът се проточи “, разяснява тогава русокоската. С днешна дата някогашните съпрузи имат нови половинки до себе си и са запазили положителни връзки макар сложните моменти в предишното.

Новaта другарка на Ники се споделя Цветелина Цекова, научи „ Уикенд ”.

Дамата е авторка на редица текстове с разнообразно наличие и написа най-вече за плана „ Пощенска кутия за приказки ”. Именно по този начин се срещнала с режисьора, който наскоро взе присъединяване в литературния формат като гост-звезда.

За това, че Илиев има връзка с надарената писателка, издадоха добре осведомени източници на вестника . „ Видях Ники с новото му гадже Цветелина Цекова по време на „ Пощенска кутия за приказки ”. Той дори чете неин текст и не я изпускаше от взор. Държаха се като двойка. Доста е измършавял, очевидно от обич... ”, разяснява свидетелка на искрите сред влюбените.

За Цвети се знае, че има дете от предходна връзка, само че не е ясно по какъв начин и за какво се е разделила с бащата на момченцето. Подобно на Саня Борисова, тя също е русокоска с дълги коси и огромни светли очи. Явно Илиев харесва избран типаж и си пада по руси хубавици.

Говори се, че Саня също има нов мъж до себе си, само че го крие, с цел да не дава мотиви за злословия. През лятото тя бе с него на отмора във Франция и в Гърция. На всички фотоси от ваканциите обаче миловидната русокоска театралничи сама и не издава кой стои зад обектива.

Борисова и Илиев имаха дълготраен брак и доста общи професионални планове, но те останаха в предишното. Запознати настояват, че актрисата мъчно се съвзела след раздялата, само че този интервал към този момент е зад тила й и в този момент е заредена с готовност за разнообразни приятни преживявания.

По образеца на сестра си Ирена, която е модел в Дубай и е доста известна в инстаграм, Саня се преквалифицира в инфлуенсърка и печели от реклами на разнообразни артикули в обществената мрежа. Борисова изду джуки с хиалуронова киселина, в региона на бюста също наподобява наедряла. Не споделя дали си е поставила силикон, но смяната във визията й е явна. Говори се, че тъкмо сестра й я подтикнала да си прави усъвършенствания и я окуражила да излиза с нови мъже и да се разнообразява.

Мнозина смятат, че Саня съумя да се наложи като актриса с помощта на някогашния си брачен партньор, к ойто е режисьор на всички филми с нейно присъединяване. След развода русокоската остана без работни задължения и реши да се занимава с друго. Тя изостави актьорството и в този момент се пробва да пробие в стилните среди, създавайки собствен бранд за облекла.
Запознати издават, че повода за развода на Илиев и Борисова се крие най-много във обстоятелството, че за 10 години взаимен живот Саня по този начин и не съумяла да зачене. Първоначално актрисата въобще не желала да забременява, а когато почнали опитите за дете, не се получило. Роля в раздялата изиграла и майката на Ники – известната дерматоложка доктор Мирослава Кадурина, която от много време недолюбвала актрисата и подстрекавала сина си да я зареже. Дали обаче ще утвърди новата кандидат-снаха, следва да разберем. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР