След миналогодишния успех на турнира по джага, организиран от Gong.bg,

...
След миналогодишния успех на турнира по джага, организиран от Gong.bg,
Коментари Харесай

Спортни емоции и добро настроение с турнира по джага на Gong.bg

След миналогодишния триумф на шампионата по джага, проведен от Gong.bg, спортният уебсайт още веднъж ще зарадва футболните почитатели с второ издание на надпреварата. То ще се организира на 2 юни от 11:00 ч. до Лятна сцена в парк Борисова градина в София. Двамата най-хубави играчи в шампионата ще завоюват страхотни награди - специфична златна купа на Gong.bg и два чисто нови smart-телевизора.

Всеки, който желае да се забавлява в почивния ден и да премери сили в конкуренцията, може да го направи като се запише за присъединяване на адрес https://gong.bg/turnir. Освен обезпечено положителното въодушевление, за участниците в шампионата ще има и доста изненади.

За присъединяване в шампионата се позволяват тимове от непрофесионални джага играчи, които са навършили пълноправие. Записването продължава до 29 май, а участниците ще се дефинират с чоп на 30 май. Веднага след шампионата, на 3 юни, джага зоната на Gong.bg в Борисовата градина ще бъде отворена за всички, които желаят да вземат първите си уроци по джага или да поиграят с другари.

Турнирът по джага се организира в границите на годишната самодейност „ България спортува 2019 “, която Gong.bg поддържа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР