След месеци на спекулации слуховете се оказаха истина: Брад Пит

...
След месеци на спекулации слуховете се оказаха истина: Брад Пит
Коментари Харесай

Отново влюбен: Брад Пит посрещна Нова година с новата си приятелка в Мексико

След месеци на спекулации слуховете се оказаха истина: Брад Пит има връзка с дизайнера на бижута Инес де Рамон . 59-годишният артист и 32-годишната Инес отпразнуваха Нова година на мексиканския полуостров Баха Калифорния , който е известна туристическа дестинация.

двойката е пристигнала в Кабо Сан Лукас преди празничния уикенд и е отпразнувала Нова година дружно в събота. 
                             

Две седмици преди този момент сантиментално бягство Инес и Брад честваха дружно 59-ия му рожден ден . Актьорът и неговата обичана, Калифорния, на рождения ден на Пит на 18 декември 2022 година , от Page Six.

„ Те излизат и се забавляват “, твърди източник, представен от People. „ Прекарват си добре. Без никакво напрежение. " Източникът разяснява, че Брад се усеща добре и се любува на времето със своята другарка. Относно сериозността на връзката излиза наяве, че артистът „ не излиза с друга жена сега “.

Слуховете за връзката на Пит и Де Рамон станаха доста упорити при започване на ноември, когато двойката бе видяна на концерт на Боно в Лос Анджелис . Тогава те бяха в компанията на Синди Крауфорд и нейния брачен партньор Ранд Гербер. По това време източник удостовери пред People, че Брад и Инес се срещат от „ няколко месеца “ .

Инес Де Рамон бе омъжена за звездата от " Дневниците на вампира " Пол Уесли в продължение на три години. Двойката се раздели без доста медиен звук при започване на 2022 година „ Решението да се разделим е взаимно и взето преди пет месеца “, съобщи техен представител през септември.

 инес де рамон Getty

Междувременно Брад Пит към момента се намира в разгара на правосъдна борба с някогашната си Анджелина Джоли . Двамата се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата от 2005 година " Мистър и мисис Смит ", а Джоли подаде молба за бракоразвод, базирайки се на непреодолими разлики през 2016 г.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР