След мен само Красен Кралев свърши работа в ММСЗа съжаление

...
След мен само Красен Кралев свърши работа в ММСЗа съжаление
Коментари Харесай

Лучано: Валери Симеонов изпълни една задача и отстрани Васил Божков

След мен единствено Красен Кралев свърши работа в ММС

" За страдание влязох в политиката и по този начин изгубих сладкарниците. Аз първо бях ръководител на организация, по-късно станах министър и след това народен представител. "

Това съобщи в изявление за " Хоризонт " по Българското национално радио Васил Иванов-Лучано, някогашен министър на спорта в кабинета на Симеон Сакскобургготски, написа уеб сайтът novsport.com.

" Със сигурност сегашният министър на спорта ще си тръгне. Не е добър министър, не желая да го наскърбявам, аз съм другар с татко му – Владо Илиев, само че това са разнообразни неща. Не разясня обаче сегашният министър и никой, който е застанал зад мен ", уточни той.

" Първата работа на Весела Лечева, преди да си влезе в кабинета, отиде и уволни Ирена Кръстева от Тотото. Което беше грозно, доста грозно.

Единственият човек, който свърши работа след мен, беше Красен Кралев. Това е единственият човек, който си седеше на мястото и свърши някаква работа, даже май 2 мандата изкара. След него никой. Нито Весела Лечева, нито Руди, нито сегашният. За да си министър, би трябвало да имаш екип, а не висше обучение. Аз пристигнах с над 1000 души личен състав, а след това ми дават за малко над 100 да давам отговор. Но толкоз подли неща, като станеш министър всеки гледа да ти бръкне в джоба и в това време нищо да не правят. Не приказвам за спортисти и за шефове на федерациите, тъй като аз съм работил в много от тях ", добави Васил Иванов.

" Спортът е политика,  само че и политиката е спорт. Това са вързани неща. Какво би трябвало да се случи? Държавата би трябвало да извади едни пари. Имаше едно време, една министърка, беше от Движение за права и свободи, няма да я загатвам, само че направиха няколко терена. После се оказа, че до тях няма път и не може да се стигне до тези терени. Бяха откраднати едни пари. "

" Отделно има едно перо, наречено БСТ, а какво стана? Другарят Василев, както му споделят Руди, той завладя тотото и почна едно харчене на пари, което е безумство. Защо? Защото няма други пари, страната..Аз по какъв начин направих стадиона? Отворих го ден по-рано и на идващия играхме с Хърватска. Ако не го бях отворил, в този момент щяха да играят в Панчарево. В тотото по мое време не е имало злоупотреби, в никакъв случай, а по-късно не знам – надалеч съм от тази работа. "

" Питайте Валери Симеонов за букмейкърите, тъй като той извърши една задача и в профил Васил Божков, който е огромният губещ в тази работа. Аз съм печелил от тотото. 15 000 през 1990 година, тогава това беше един апартамент. Не знаех какво да ги върша тези пари, препродадох няколко коли, тъй като съм механик по принцип, не съм сладкар. Невъзможно е да се купи облага от тотото. Ако можеше, аз щях да ги купя (смее се), няма по какъв начин да стане. Дай Боже повече да бъдат тотомилионерите. "

" В БФС никой не може да се бърка. Държавата няма място там. Борислав Михайлов ми е другар. Беше първият човек, който уволних, като станах ръководител на организация. Защото беше отишъл в Кения и демонстрира фотоси, а той нямаше право да напуща страната без предизвестие.

Сега ще забележим какво ще стане в БФС на 15-и март. Боби Михайлов беше най-великият вратар. Аз бях на стадиона във Франция, когато ги победихме с късен гол и видях 60 000 умрели французи в последната секунда. Не знам за Боби, той си знае, аз не знам кой би трябвало да оглави БФС. Михайл Касабов е мощен човек, той е спал в едно легло с великия Франц Бекенбауер, лека му пръст ", добави Лучано.


 

FaceBookTwitterPinterest

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР