След междинния кръг във футболния ни елит, днес приключва и

...
След междинния кръг във футболния ни елит, днес приключва и
Коментари Харесай

Барса няма право на грешка срещу Севиля

След междинния кръг във футболния ни хайлайф, през днешния ден завършва и този във Втора лига.

Със срещата Литекс – Янтра (Габрово), която ще се организира на Градския стадион в Ловеч и започва в 19:30 часа.

Малко след края на дуела стартира шестият кръг в немската Бундеслига. В 21:30 часа Хофенхайм е хазаин на Борусия (Дортмунд), а от 22:00 часа е гвоздеят на вечерта, защото Барселона приема Севиля.

ДНЕС, 19:30 ЧАСА, ЛИТЕКС – ЯНТРА

Домакините започнаха кошмарно сезона и завоюваха единствено един път в първите 8 кръга, само че в последно време откриха своя темп и понастоящем са в серия от 3 победи във всички шампионати, въпреки в интервала да паднаха от ЦСКА в контрола. Гостите пък са на тъкмо противоположния полюс, защото започнаха вихрено акцията и завоюваха 4 от първите 6 срещи, но напоследък изпитват усложнения, отстъпвайки в миналите 2 кръга. Литекс и Янтра имат 8 дуела между тях през новия век, включително и другарски срещи, като половината от тях приключиха наедно, а „ оранжевите “ бяха спечелили в 3 от случаите.

ПРОГНОЗА:     Х

ДНЕС, 21:30 ЧАСА, ХОФЕНХАЙМ – БОРУСИЯ (ДОРТМУНД)

„ Жълто-черните “ посетители са непобедени в последните 6 конфликта с Хофенхайм в Бундеслигата, печелейки 5 от тях, а в този момент двата тима са разделяни единствено от 1 точка във краткотрайното класиране преди да открият VI кръг. Домакините са в отлична серия от 4 следващи триумфа като във всеки от тях вкараха най-малко 2 гола, отбелязвайки общо 14 за интервала. Гостите пък са един от четирите тима, които към момента са непобедени през сезона в елита на Германия и сигурно ще опитат да продължат тази поредност, въпреки че ще имат и едно мислено, тъй като в сряда посрещат в Дортмунд италианския гранд Милан в груповата фаза на Шампионската лига.

ПРОГНОЗА:    2

ДНЕС, 22:00 ЧАСА, БАРСЕЛОНА – СЕВИЛЯ

Отборът на Барселона стъпи изкривено във вторник и направи 2:2 с Майорка, тъй че ще желае да се върне на победния път, защото преди този момент се намираше в серия от 6 триумфа. Всъщност, това бе едвам второто тъждество на каталунците през сезона, като те завоюваха всички останали срещи, в това число 5:0 на старта в Шампионската лига. В същия шампионат са и гостите, които започнаха в групите с разочароващо 1:1 вкъщи против новобранеца Антверп.  Андалусийци играят доста едва като посетители и към момента нямат извоювана аудиенция през сезона, въпреки по принцип да са костелив орех и да основават много компликации на грандовете.

ПРОГНОЗА:    1 с „ гол/гол “

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР