След Мегзит Хари се чувствал много зле. За състоянието му

...
След Мегзит Хари се чувствал много зле. За състоянието му
Коментари Харесай

След Мегзит: Как се чувства Хари след безизходицата? - slava.bg

След Мегзит Хари се чувствал доста зле. За положението му при безизходната обстановка споделя негов другар.След сватбата херцозите на Съсекс се отдали на доста срещи с другари и с някои от тях още ги свързват топли връзки. Един от тях – Начо Фигерас, описа какво се случва с принца след решението му да се откаже от кралските отговорности.

„ Той страда мощно поради всичко, което му се случи. Той се тормози, че хората го осъждат, концентриран е върху бащинството... Той е просто човек, който се пробва да отбрани своето „ малко “ и „ лъвицата си “, без значение какъв брой би му коствало. Той е страховит човек, мъж, който би бил горделивост за своята майка “, показа Фигарес в специфичния документален план Royal Divide, разглеждащ протичащото се в кралския двор.

Начо също разказал и за повода, която предиздвикала херцога да захвърли всичко и да отлети за Канада.

„ Той искаше да живее естествен живот, доколкото въобще е допустимо. Когато папараците обкръжават дома му в Канада с вярата да създадат фотоси на сина му – това не е напълно обикновено “.

В продукцията приказва и различен другар на Хари – някогашен кралски морски пехотинец – Джей Джей Чалмърс. По думите му, Хари е взел това мъчно решение поради фамилията си: „ Той се старае да бъде добър брачен партньор и татко. “

Меган Маркъл до този миг не е коментирала обществено протичащата се обстановка, а в този момент принц Хари споделил мисли на тази тематика с другари преди седмица.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР