След малко повече от две седмици след световния дебют на

...
След малко повече от две седмици след световния дебют на
Коментари Харесай

Предлагат се ограничени бройки на смартфона Blackview BV8800 с промоционална цена $199

След малко повече от две седмици след международния дебют на Blackview BV8800 , смарт телефонът през днешния ден най-сетне излиза на пазара с лимитирани ранни предложения – потребителите могат да получат такава за $199,99 в AliExpress, като ограничаването е до 500 бройки с ваучър от $20. След като 500-те бройки бъдат разпродадени, цената ще бъде увеличена до $239,99 ($35 отстъпка). Всички предложения са в действие до 14 януари 2022 година.

Новият устойчив флагмански смарт телефон Blackview BV8800 има редица усъвършенствания във връзка с издръжливостта, плавността на работа, камерата и цялостната продуктивност и в този момент има всичко, с цел да ви впечатли, без значение защо го употребявате. Любителите да прекарват времето си навън ще бъдат впечатлени от усъвършенстваната издръжливост с и от документа MIL-STD, надграден до MIL-STD-810H, до момента в който потребителите, които по-често стоят на закрито ще харесат модерните функционалности на камерата и опцията за правене на нощни фотоси благодарение на BV8800. Но на първо място, Blackview BV8800 предлага доста положителни механически характерности, които са типични за смарт телефоните от висок клас, макар ниската си цена.
Ежедневните задания стават доста по-лесни
Повечето издръжливи смарт телефони са оборудвани с екрани с кадрова периодичност 60 Hz, само че BV8800 трансформира разпоредбите на играта, като предлага екран с кадрова периодичност 90 Hz. Изображенията наподобяват доста по-гладки и по-ясни, изключително когато има бързи придвижвания по време на игри и при проявление на някои видеа. Скролването на огромните обекти надолу става без каквото и да било закъснение.

BV8800 предлага доста висока скорост с помощта на най-производителната SoC MediaTek Helio G96 с 8х процесорни ядра и интегриран 4G модем, като по този метод оставя конкуренцията надалеч зад себе си. В тестванията на бенчмарка AnTuTu Helio G96 показва 301167 точки, което е напълно покрай 337945-те точки, които демонстрира MediaTek Dimensity 800 с 5G модем. В комбиниране с 8-те GB бърза LPDDR4X оперативна памет и 128GB UFS 2.1 флаш диск, телефонът дава превъзходна продуктивност при многозадачна работа, при обработката на данни и при другите визуализации. Използва се нова технология за изстудяване благодарение на 3D медни тръби, с помощта на която бързодействието е огромно, а устройството остава хладно.

Работата с фирмената среда Doke OS 3.0, основана на Android 11 е същинско наслаждение, тъй като това е напълно модифицирана версия на Doke OS 2.0. Новият фирмен потребителски интерфейс предлага по-интуитивни жестове за навигация, интелигентно авансово зареждане на приложенията, нов дизайн. Поддържат се нови функционалности като ръкописно въвеждане на текст, увещание, че е належащо да се употребява криптиране и други сходни, които подреждат новия смарт телефон паралелно с най-реномираните марки.

Новият телефон предлага редица улеснения, в това число скенер за пръстови отпечатъци в бутона за включване и изключване, персонализиран функционален бутон за бърз достъп до седем линка и до най-често употребяваните приложения, многофункционален NFC модул за другите способи за безконтактно разплащане, извънредно високо качество на звука и други.
Качествени фотоси и клипове при напълно ниска осветеност на сцената

Засенчвайки всички свои прародители на Blackview, новият BV8800 има оптични датчици с висока резолюция и качествена оптика. Основната камера е четворна с основен фотосензор с резолюция 50 МР, инфрачервен оптичен датчик плюс потребление на логаритми с детайли на изкуствен интелект. Главният ISOCELL JN1 фотосензор с разграничителна дарба 50 МР има усъвършенствана сензитивност и по-голяма точност на цветовете. Снимките демонстрират тъкмо това, което са видели очите ви, само че с доста по-голяма подробност.

Инфрачервената камера с резолюция 20 МР, допълнена с два мощни IR светодиода прави превъзходни фотоси и клипове при цялостна мрачевина. Нещо повече, благодарение на тази камера можете отдалече да разберете дали някой не е проникнал в дома ви през нощта, без крадците да схванат, че ги наблюдавате. За хората, които постоянно пътуват и непрестанно наемат стаи и жилища, тази камера може да се окаже доста потребна, тъй като може да открива скритите камери и техните излъчватели.

Оптиката на третата камера е широкоъгълна с ъгъл на виждане 117° и е подобаваща за пейзажна и групова снимка.

За хората, които обичат да си вършат автопортрети, предната камера Samsung® ISOCELL 3P9 16MP няма да ги разочарова. Тя поддържа технологията Tetrapixel™, с която дребните пиксели образуват по-голям пиксел. По този метод специфични логаритми основават изображение с висока резолюция и първокласен цвят. Изображението е с доста високо качество както при блестящо осветление, по този начин и при тъмна сцена.

За камерата могат да се изберат режимите HDR, нощен режим, PortraitColor, подводен режим. Освен това, BV8800 поддържа кинематографичен 2К запис на видео при скорост 30 фрагмента в секунда. По принцип, камерите на този смарт телефон ви дават опция да снимате при всевъзможни условия и когато и да е – през деня и нощем, със свръширок формат, на сушата и под водата.
С BV8800 животът е по-безгрижен и по-безопасен

Ако работите навън, смарт телефонът BV8800 няма по какъв начин да не ви впечатли. Издръжливите смарт телефони на Blackview са тествани в действителността в продължение на доста години. Blackview BV8800 устоя на вода, мощни дъждове, прахуляк, капки, трептения и удари. Предишната отбрана от боен клас MIL-STD-810H е усъвършенствана до MIL -STD-810G, която включва редица промени. Подобно на доста други смарт телефони, новият мобилен телефон покрива всички спецификации на стандартите P68 и IP69K.

Blackview BV8800 може да усъвършенства персоналната ви сигурност, тъй като дава опция да виждате даже и в цялостен мрак. Така да вземем за пример, той може да ви помогне да избегнете заплахите на дивата природа, както и да намерите в нощта изгубените членове на вашата група.

Blackview BV8800 има доста дълга самостоятелна работа тъй като неговото зареждане се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 8380 mAh, който е 45% по-голям от междинния потенциал на батериите в другите смарт телефони. При изключени 4G и WiFi самостоятелната работа в режим на подготвеност доближава 720 часа (30 дни). Възможно е слушането на музика в продължение на 34 часа. По принцип, при междинна натовареност телефонът устоя няколко дни. След като зарядът се изчерпи, зареждането от 0 до 100% става единствено за 1,5 часа благодарение на бързото зарядно с мощ 33 W. Поддържа се и реверсивно зареждане, с помощта на което BV8800 може да се употребява като мощна външна батерия с потенциал 8280 mAh. USB Type-C портът улеснява включването.

Има и други потребни функционалности, които вероятно ще се харесат на потребителите. Това са датчик за атмосферното налягане, потребен при туризъм и алпинизъм, GPS & GLONASS & Beidou & Galileo модул за точна навигация и специфичен ремък за надеждно закрепване на смарт телефона, който е доста потребен когато се впускате в дивата природа.

Технически характерности на смарт телефона Blackview BV8800
Накрая да обобщим, че Blackview BV8800 е задоволително мощен, с цел да се показва наедно с другите модерни смарт телефони и задоволително здрав, с цел да издържи на всевъзможни обстановки навън и измежду дивата природа. Ако телефонът ви е заинтригувал,, с цел да се запознаете с нашите ранни оферти, преди офертите да свършат.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР