След криминалния психолог Тодор Тодоров от Бяла Слатина, още един

...
След криминалния психолог Тодор Тодоров от Бяла Слатина, още един
Коментари Харесай

Врачанско нашествие в „Стани богат“! Възпитаничка на ППМГ се бори за 100 000 лева

След престъпния психолог Тодор Тодоров от Бяла Слатина, още един участник от Врачанско седна на стола на благосъстоянието в предаването „ Стани богат “. Новият кандидат за огромната премия от 100 000 лв. е 34-годишната Ива Григорова от Враца, която е някогашна възпитаничка на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “, научи организация BulNews.
Тя има цели три награди за декламация на Ботевата лирика, работила е като престъпен публицист, а сега е административен помощник в посолство. Играе тенис и мечтае да участва на огромен футболен мач в Европа, се споделя във визитката на участничката.
Ива зае мястото на престъпния психолог Тодор Тодоров, който си потегли с 5 000 лв.. Тя стартира безапелационно и без непотребни многословия завоюва първата сигурна сума от 500 лв.. Следващите въпроси от „ мителшпила “ обаче я затрудниха и тя употребява и трите си жокера. Въпреки това преди последният сигнал тя съумя да стигне сумата от 3 000 лв., която заключи като сигурна.
Играта на врачанката продължава и през днешния ден.
Ива Григорова е втората възпитаничка на „ А “ клас от випуск 2007 на ППМГ, която нападна сумата от 100 000 лв.. В края на предходната година нейната съученичка Искра Бочева също се изправи против водещия Михаил Билалов и 15-те въпроса, само че си потегли с едвам 500 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР