След кошмарните новини за бедствието по Черноморието, синоптиците обещават затихване

...
След кошмарните новини за бедствието по Черноморието, синоптиците обещават затихване
Коментари Харесай

Времето: Валежите намаляват, но морето остава бурно и опасно

След кошмарните вести за бедствието по Черноморието, синоптиците дават обещание затихване на преваляванията, само че вълнението на морето остава мощно.

Днес в Северна България ще доминира слънчево време, а над Южна облачността ще е променлива, постоянно забележителна и тук-там там ще има краткотрайни превалявания. Ще духа слаб, в Източна България – сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София – към 24°. Това заяви дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. На доста места ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра – към 10°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по южното крайбрежие по-често забележителна и основно там ще има краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-26°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР