След координираните артилерийски атаки в края на седмицата, Специалната мониторингова

...
След координираните артилерийски атаки в края на седмицата, Специалната мониторингова
Коментари Харесай

Активни действия в сепаратистките „народни републики” в Източна Украйна

След координираните артилерийски офанзиви в края на седмицата, Специалната мониторингова задача на OSCE в Украйна разгласява на уеб страницата си данни за 870 нарушавания на режима на преустановяване на огъня в ДНР и ЛНР самона 17 февруари. Но сепаратистките държавни управления продължиха да развиват сюжета за украинско нахлуване и смело въвлякоха в него популацията си.

В телевизионни обръщения водачите на двете окупирани територии през вчерашния ден оповестиха, че стартират евакуация на популацията си. Впоследствие механически разбор сподели, че обръщенията им са записани два дни по-рано – когато нито падаха бомби, нито се наблюдаваше извънредно напрежение в региона.

Днес непризнатите държавни управления на ДНР и ЛНР пък подписаха укази за всеобща готовност за мъжете от 18 до 55 годишна възраст. Призовани към подготвеност са и запасняците, поради „ директна заплаха от експанзия ” на Украинските въоръжени сили, а локалната стопанска система мина към военновременен режим, написа theins.ru.

Ростовска област, към която се стичат евакуираните от ДНР и ЛНР, от 10:00...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР