След като заявихме, че ако до 2 февруари нямаме ясен

...
След като заявихме, че ако до 2 февруари нямаме ясен
Коментари Харесай

Костадинов: Петков ми се обади, обеща да премахне зеления сертификат

След като декларирахме, че в случай че до 2 февруари нямаме явен отговор от държавното управление какви дейности ще се подхващат за унищожаване на зеления документ, ще излезем още веднъж на митинг, през вчерашния ден Петков ми се обади и разговаряхме по телефона. Това написа водачът на " " във фейсбук профила си.

Той пое два уговорката - работната група за премахването на документа, свикана по наше гледище, да продължи прекъснатата си работа, и зеленият документ да бъде отстранен.

Уточнихме се, че специалистите (нашите и на правителството) ще решат по кое време ще стане анулацията на документа, като самата анулация няма да е по-късно от април. Днес здравният специалист на държавното управление проф. Радка Аргирова съобщи, че съгласно нея това може да се случи още през март. Нашето мнение, естествено, е това да стане още този месец.

Радвам се, че ръководещите демонстрираха разсъдък по този значим за обществото ни въпрос. Надявам се до седмица да имаме дефинитивно решение с ясни периоди.

Крайно време е да приключим с това потвърдено нездравословно "зелено " безумство - България има доста по-тежки проблеми за решение!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР