След като затварянето на икономиките в повечето страни по света

...
След като затварянето на икономиките в повечето страни по света
Коментари Харесай

Колко струва да работиш от вкъщи на Малдивите?

След като затварянето на стопанските системи в множеството страни по света срина туризма, който е главният източник на приходи за Малдивите, в този момент, когато пътуванията последователно стартират да се възвръщат, курорт в страната стартира да таргетира работещите от у дома със специфични предложения в опит да подкрепи възобновяване на бранша и приходите си, съобщи CNN.

Пакетът Workation Package (името идва от британските думи " work " - работа и " vacation " - ваканция), предлаган от отворилия на 1 септември курорт Nautilus Maldives, включва работна бюро на брега на Индийския океан в Баа, персонален помощник, непрекъснат достъп до бар за питиета и изпиране и гладене на облеклото, всред останалите услуги.

Но работата " от у дома " на Малдивите, без грижи за семейството, не доста евтина. Ценоразписа на първокласния курорт демонстрира, че седмица за двама в една от къщите на плажа коства 23,2 хиляди $, а цената за три седмици - оптималният позволен престой, - е 52 хиляди $.
 Малдивите отварят за туристи след съвсем три месеца затваряне
Малдивите отварят за туристи след съвсем три месеца затваряне

Мерене на температура и проби за ковид чакат пътуващите

Все отново, против тази сума гостите на Nautilus ще получат всекидневен достъп до зали за йога, фитнес и медитация и круиз за наблюдение на делфини на първокласна яхта. От курорта включват и обработването на документите, нужни за допускането до острова, в цената на пакета, като техен представител ще се погрижи за това от името на гостите.

Все отново пропускателният режим в страната изисква посетителите да имат отрицателен PCR тест за ковид, изработен до 72 часа преди отлитане към Малдивите. Така островната страна се причислява към Барбадос и Бермудите, които към този момент оферират визи за отдалечена работа на туристите си за период от до една година година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР