След като заслужихме доверието на един изключително силен политически и

...
След като заслужихме доверието на един изключително силен политически и
Коментари Харесай

Кандидати за съветници от Коалиция ГЕРБ: Показваме на децата от Кюстендил кой е правилният път и с грижа към хората в неравностойно положение

След като заслужихме доверието на един извънредно мощен политически и цивилен формат, за мен е голямо наслаждение да споделя, че започваме представянето на част от претендентите ни за общински съветници, с тези думи Петър Паунов,кандидат за кмет от Коалиция ГЕРБ показа част от претендентите за общински съветници.
" Радвам се, че заслужихме и доверието на всеотдайни кюстендилци, които не са обвързани партийно. Нашата листа, в по-голямата си част е в цивилен формат и демонстрираме, че тези хора, които са отдали сърцата си на Кюстендил, ще продължат да развиват и своите положителни планове точно тук ", съобщи Паунов.
Той показа претендентите за общински съветници от коалицията-Силвия Янакиева, която е шеф на Комплекса за обществени услуги и Евгени Йорданов, правист и прочут състезателен активист.
„ Сътрудничеството ни с Община Кюстендил датира от 2009 година и през годините сме извървели дълъг път. Надявам се в бъдеще да успеем да надградим и да доразвием бранша на обществените действия за нашите съграждани. Пожелавам триумф на всички. “, сподели Силвия Янакиева, шеф на Комплекс за обществени услуги.
„ Благодаря за вниманието и благодаря на господин Паунов за доверието. Роден съм и съм израснал в Кюстендил, приключил съм Езикова гимназия „ Д-р Петър Берон “, по-късно продължих образованието си в Югозападен университет със компетентност „ Право “. 15 години съм бил играч по футбол, като 2 от тях съм играл в Русия. Последните години съм чиновник на Българския футболен съюз и като подобен мога да кажа, че имаме прелестно съдействие с Община Кюстендил и най-много с господин Петър Паунов, който постоянно е извърнат с лице, освен към футбола, а и към спорта в нашия град. Ако печеля доверието на нашите съгражданите, се надявам да бъда позитивен образец за кюстендилските деца. Във времена, в които пороците и изкушенията са прекомерно доста, се надявам, ние да покажем верния път, децата да прекарват повече време в противоречивите зали, на футболните стадиони. Надеждите ми са да имаме опцията да подобряваме спортната инфраструктура, която е неповторима по рода си в България “, сподели Евгени Йорданов.
„ Традиционно вродената невзискателност на тези двама изключителни експерти, не им разрешава да бележит своите качества. Г-жа Янакиева е индивидът, който се грижи за повече от 3000 консуматори на обществени услуги, хора в неравностойно състояние. Това са хора, които напълно смирено одобряват ориста си, само че всеки от тях заслужава да усети нашата грижа. Затова съм извънредно благодарен. Предстои доста съществено надграждане на обществените услуги. Освен обичайна грижа в комплексите, които се построяват, ще надградим и грижата в фамилна среда, патронажната грижа, тъй че нуждаещите се да се усещат пълноценни в своите домове.
Г-н Йорданов не би трябвало да бъде за образец, той Е образец по какъв начин би трябвало да израства един мъж, един състезател, извънредно образован младеж, правист, който потвърди, че можеш да съчетаеш феърплея, спортните качества, с доста познания и всичко това да се вгради в една идея – идеята за децата. Децата са приоритет на Кюстендил и ще продължат да бъдат. Освен това, че на стадиона ще бъде построено напълно ново осветяване, ще бъде и напълно актуализирана лекоатлетическата писта, това което е основно е – нашите деца да бъдат в спортните зали, на спортните мероприятия, а не да бъдат жертва на улицата.

Благодаря ви сътрудници, че сме дружно. Надявам се, уважаеми съграждани, че всеки от нас ще заслужи вашето доверие, тъй като Кюстендил заслужава това – негови лица да бъдат енергични и всеотдайни младежи, с потвърдена експертиза в своята област ", съобщи Петър Паунов.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР