След като всички политици коментираха предстоящия вот на недоверие утре,

...
След като всички политици коментираха предстоящия вот на недоверие утре,
Коментари Харесай

Антония Батинкова нищи вота на недоверие

След като всички политици разясниха идния избор на съмнение на следващия ден, и Антония Батинкова се намеси с експертно мнение. 

Както се очакваше, този избор е чисто алегоричен, а не на съмнение и извънредно предизборна акция. Това го предположихме в самото начало. Идеята е от трибуната всяка една партия да си приказва за нейните неща, да си дърпа към нейните неща и се цели да се разклати държавното управление и да се дестабилизира, и надлежно да се отслабят претендентите на държавното управление, на ръководещите. Ние като гласоподаватели нищо не печелим, съобщи за Нова някогашната миска. 

ГЕРБ, надлежно Делян Пеевски и Движение за права и свободи, и тяхното неприсъствие там, е за нюанси и политически игри. По този метод те желаят да покажат и да омаловажат цялото нещо с дебатите към опозицията. Тоест, да покажат, че този избор при всички състояние няма да мине и обявиха, че ще го подкрепат.

Хубаво е да кажем, че би трябвало да има 121 депутата от опозицията, само че това към този момент няма по какъв начин да стане, откакто ГЕРБ ще поддържа този кабинет, добави юристът.

Според Антония Батинкова една от партия от ръководещата коалиция може и да е съпротива, и това че подкрепяш от самото начало държавното управление, изобщо не значи, че си склонен с избраните политики.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР