След като връзката на бившия куотърбек Том Брейди и модела

...
След като връзката на бившия куотърбек Том Брейди и модела
Коментари Харесай

Том Брейди и Ирина Шейк се сближили на тузарска сватба

След като връзката на някогашния куотърбек Том Брейди и модела Ирина Шейк беше разкрита, техни близки започнаха да разкриват детайлности за запознанството и развиването на връзките им.

Оказа се, че двамата се срещнали за първи път преди два месеца, на тузарската женитба на милиардера Джо Нахман, която се състояла в Сардиния. Те били част от популярните посетители на събитието, наред със сестрите Серина и Винъс Уилямс, Леонардо Ди Каприо и дизайнера Томи Хилфигър.

" Том и Ирина доста бързо се сближиха, като продължиха да поддържат връзка в опит да подредят графиците си по подобен метод, че да съумеят да се срещнат. Химията посред им е доста мощна и несъмнено имат предпочитание връзките им да се развият и отсега нататък ", описа другар на спортиста пред DailyMail.

" Том в действителност е доста вдъхновен от развоя на връзката им. Двамата се схващат доста добре, също така той намира Ирина за пъклен забавна, предприемчива и харесва възприятието й за комизъм. За него тя не е просто флирт, а има предпочитание връзките им да се задълбочат ", споделя още аверът на Брейди.

Куотърбекът се надявал, че след раздялата със брачната половинка си Жизел още веднъж ще открие жена, с която освен да гради общо бъдеще, само че и ще е човек, с който да запознае и децата си.

Припомняме, че откакто новината за връзката на Том и Ирина се появи в медиите, близки до Бюндхен описаха, че след първичния потрес, тя е приела, че той продължава с живота си и се надява още веднъж да откри щастието в персонален проект. Единственото предпочитание на бразилката било някогашният й брачен партньор да бъде с заслужен човек, за който тя да намя терзание, че ще бъде към децата й.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР