След като Верона остана без треньор, а Иван Юрич напусна

...
След като Верона остана без треньор, а Иван Юрич напусна
Коментари Харесай

Във Верона са на път да намерят нов треньор

След като Верона остана без треньор, а Иван Юрич напусна в посока Торино, в този момент шефовете на клуба интензивно търсят кой да поеме отбора през идващия сезон.

Юрич и управлението на Верона не се разделиха по допустимо най-хубавия метод, откакто актуалният ментор на „ торо “ упрекна някогашните си работодатели във всякаква липса на упоритост и жадност за триумфи. Сега, Верона са близо да стигнат до съглашение с някогашния ментор на Рома Еузебио Ди Франческо.

Нещата за италианският експерт обаче въобще не се получават в последно време. Специалистът изведе Рома до полуфиналите на шампионската лига през 2018 година, само че по-късно бе освободен. 51-годишният управител не съумя да се задържи дълго отпред на Сампдория и Каляри, и несъмнено не изживява положителни дни в треньорската специалност. Все отново, ново предизвикателство стои пред Ди Франческо, а Верона е доста близо да откри заместител на Иван Юрич. Очаква се до няколко дни двете страни да уточнят последни елементи и напълно скоро Еузебио Ди Франческо да бъде разгласен за новия ментор на тима от едноименния град
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР