След като в началото на този месец зрителите имаха възможност

...
След като в началото на този месец зрителите имаха възможност
Коментари Харесай

“Стани богат” с историческа промяна в правилата на предаването

След като при започване на този месец феновете имаха опция да гледат няколко специфични епизода с присъединяване на деца по време на детската седмица, е време " Стани богат " да се завърне към обичайния си формат.

Това ще се случи още довечера, само че не и без да сервира изненадваща смяна. От сегашния сезон известната игра за познания вкарва историческа смяна в разпоредбите си.

Тя е обвързвана по-конкретно с жокерите, на които участниците могат да разчитат по време на играта си. Жокерът " Помощ от публиката " ще остане в историята и ще бъде сменен от нов - " Помощ от другар в студиото ". Така трите жокера, с които всеки участник ще разполага първоначално, са: " 50:50 ", " Обади се на другар " и " Помощ от другар в студиото ".

Нововъведението влиза в действие още в първия епизод от новия сезон на " Стани богат ", който ще бъде излъчен довечера, когато и ще стане ясно също, че жокерът може да бъде и нож с две остриета.

Първият участник, който ще се възползва от него, е архитектът и притежател на зелен бизнес Стефан Михайлов. Неговият другар Кристиян пък ще " влезе в ролята " на жокера " Помощ от другар в студиото ".

" Започваме с една извънредна вест - от през днешния ден в шоуто имаме чисто нов жокер! И не, няма да суфлирам аз, а непосредствен другар на играча. Всеки, който сяда на стола против мен, има право на подкрепление. Неговият човек е в публиката и ще се включи във значим миг от играта ", споделя водещият Михаил Билалов.

" Стани богат " е всяка делнична вечер от 18 ч. по bTV
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР