След като убил 40-годишната жена, Каменов се укривал при бившата

...
След като убил 40-годишната жена, Каменов се укривал при бившата
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Изръси Обвиненият За Убийството На Десислава В Съда!

След като умъртвил 40-годишната жена, Каменов се укривал при някогашната си другарка в София, по-късно минал незаконно зелената граница с Гърция, по- късно размислил и се върнал, заяви bTV.

Както към този момент стана ясно, най-вероятно причина за убийството е скандал поради автомобила на рейнджърката, която трябвало да поправи, само че предал в автоморга. Трябвало да вземе за нея 315 лв., само че липсвали документите на колата и това бил мотивът да предложения Десислава в наследствена едноетажна сграда във вилната зона на Сопот, в която живеел. Там двамата се скарали. Това станало на 29 ноември.

Прокурорът Петър Петров описа, че към 19 часа Каменов и Десислава тръгнали от Карлово с микробус " Форд пренос " към Сопот. Дотам ги закарал очевидецът по делото Стоян Чолпаров. Оставил ги наоколо до постройката. След като умъртвил дамата, натъпкал натрупа й в ракла под ъглов диван и заковал с видии облегалката й, с цел да не може да бъде отворена.

След това тръгнал към София. Там посетил някогашната си другарка, само че след спор с нея напуснал жилището й и тръгнал към Благоевградско. Пресякъл границата, само че на 7-ми декември се завърнал в България и се насочил към родното си село Зверино. Отишъл при някогашната си брачна половинка и изискал да беседва с нейния брат, който е служител на реда. Казал й: " Станало каквото станало. Само на него ще кажа ". Уговорили си среща в гора до селото, където пред брата и още двама служители на реда признал за зверството. Ден по-късно завел служителите на реда в постройката във вилната зона на Сопот и им посочил къде е трупът.

Мъжът, който е взел участие в три задгранични задачи в Ирак и Афганистан, признал пред проверяващите, че направил убийството като хванал за врата рейнджърката. Обяснил, че нещо изпукало, имало и кръв. Според прокуратурата повода за гибелта е висока шийна контузия и пресечен гръбначен мозък.

Каменов обаче отхвърли да приказва пред съдиите, а на излизане от залата съобщи пред публицисти: " Кой сподели, че аз съм килърът? ", съобщи " Фокус ".

Служебният бранител на 42-годишния Каменов - юрист Снежанка Почева, отвърна, че всички разпитани очевидци не са директни очевидци, а възпроизвеждали какво е обяснил подзащитният й, цитира я " 24 часа ". Нямало и данни, че автомобилът на рейнджърката е предаден в морга. Тя акцентира още, че въпреки Каменов да има 4 предходни осъждания, е оправдан по всички от тях. И удостовери, че сред него и Десислава не е имало полова връзка.

Марката за неотклонение може да бъде обжалвана в тридневен период пред Апелативния съд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР