След като тази година мото сезонът даде официален старт на

...
След като тази година мото сезонът даде официален старт на
Коментари Харесай

Скорост на две гуми: Нашествие от моторджии на Moto Expo 2022

След като тази година мото сезонът даде формален старт на 26 март с няколкочасово събитие пред столичния храм „ Св. Александър Невски “ и мина в мото шоу пред Националния исторически музей в Бояна, където имаше висока скорост и доста конски сили, то в този момент феновете на адреналина не пропуснаха мото ревюто.



То се организира от 15 април в столичната зала „ Арена Асикс “ и ще продължи до 19 април в това число . И да, няма по какъв начин да остане подминато от почитателите на моторите, които единствено чакаха сезонът да бъде открит, с цел да стартират конкуренция с вятъра.

По време на Moto Expo 2022 дребни и огромни видяха от близко последните новости при мотоциклетите и даже се качиха на някои от най-новите модели. Интересът е огромен и заради обстоятелството, че поради пандемията , мото ревюто не съумя да се реализира през предходните 2020-а и 2021-а.
 Българска телеграфна агенция
На тазгодишното ревю с изключение на „ обичайния “ мотор с по две гуми, феновете се задържаха за дълго време и пред едни по-различни машини с... 3 гуми. Това е така наречен „ триколесно транспортно средство ” с налични 6 скорости и 6 колони, от които може да се слуша музика.
 Анита Иванова
Най-скъпият мотор на мото ревюто възлиза на 78 000 лева . Оказа се, че модерната мото машина към този момент е „ намерила “ своя притежател.

Тази красива дама презентира най-скъпия мотор на ревюто
 Българска телеграфна агенция
Една от атрактивните новости на Moto Expo 2022 са електрическите колелета , за които ни описа един от представителите на ревюто Виктор Георгиев.

Какви са последните новости при моторите. Има ли мода?

- Модата и трендовете са свързани с развиването на електрониката. Ясно е, че множеството производители към този момент имат положителни и мощни мотори. Въпросът е това нещо да се придвижи по най-хубавия метод на пътя. Не всеки има уменията да го направи, а като има стратегия, която да го направи вместо нас, е по-лесно. Интересно нещо за 2022-а са електрическите колелета.

Какво съставляват електрическите колелета?

- Наподобява първия мотоциклет на Harley, който е изглеждал по подобен метод с това колело, единствено че с мотор, другояче е същото. Гумите са бели, тъй като това е естественият цвят на каучука. Такива колелета са много висок клас.
 Анита Иванова
Когато някой реши да избира мотор, с цел да си го купи, какво е главното нещо, за което се интересува?

- Основното нещо, за което се интересуват, това е мощността на машината.

Нека кажем и няколко думи и за оборудването...

- Тя е доста значима. Разбира се – каската. Няма по какъв начин без нея. Има и разнообразни типове якета с разнообразни защитни мембрани.
 БТА
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР