След като стана ясно, че един от сигурните участници в

...
След като стана ясно, че един от сигурните участници в
Коментари Харесай

Сблъсък между Папи Ханс и Азис разбуни мрежата

След като стана ясно, че един от сигурните участници в новия сезон на Като две капки вода е Папи Ханс, артистът стартира със залозите в персоналните си профили в обществените мрежи, с което и пробва да притегли по-голямата част от вниманието към себе си. И съумя, въпреки мненията да не засягат единствено неговата персона.

Изпълнителят на Кекс зададе на най-верните си почитатели въпрос кого биха желали да му се падне да имитира в паметния формат в ефира на Нова телевизия и изненадата му от отговорите беше цялостна.

„ Тони Стораро наложително ще ти се падне”, твърди го негов виртуален другар, а съгласно други шанса ще го води при.. Азис и 100 Кила.

„ Искаме да го забележим в двубой с Азис и дали ще успее да го пресъздаде с точност”, разяснява и друга почитателка на артиста, която малко откакто написа тези думи, бе атакувана очевидно от правилни почитатели на Папи. Според тях ще е доста скандално Папи Ханс да влезе под кожата на Азис, поради обстоятелството, че двамата са безпределно разнообразни – и на сцената, и като държание.

И макар че видимо сред фолк идола, рапъра и поп артиста да няма кой знае какви сходства, Папи ще би трябвало да потисне същността си, до момента в който пресъздава непознатите. За мнозина от почитателите му обаче, това ще е много мъчно начинание, поради немалкото самочувствие и самовлюбеност, които Папи нееднократно е издавал, че има в положителни дози.

„ Обличам се по този начин, че на индивидът в огледалото да му увисне ченето. А сега индивидът в огледалото напряко ми завижда”, бе написал наскоро Папи Ханс в персоналния ти профил в обществената мрежа, което мълчешком удостоверява това, в което и почитателите му са се убедили през годините.

Наскоро неговия облик шегаджийски пресъздаде Александра Богданска, която неотдавна роди първородната се дете Габриел. Вместо „ кекс”, хубавицата пее „ тест”, а видеото снима, до момента в който е била още в напреднала бременност.

Източник: show.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР