След като стана съпруга на принц Хари, Меган Маркъл, се

...
След като стана съпруга на принц Хари, Меган Маркъл, се
Коментари Харесай

Кралската фамилия пропусна актьорската кариера на Меган Маркъл

След като стана брачна половинка на принц Хари, Меган Маркъл, се снабди със собствен профил в уеб страницата на английското кралско семейство.

Интересен факт е, че информацията за херцогинята на Съсекс се концентрира върху нейната благотворителна активност, в това число и доброволчеството в трапезарии с безвъзмездна храна за небогати, до момента в който няма съвсем нищо за актьорската й кариера от последните 15 години.

В профила в детайли е разказана досегашната й ангажираност със обществени дела, в това число присъединяване в акция срещу сексистка реклама на перилен препарат, когато е била единствено на 11 години, активността й като деятел на “Програмата за политическо присъединяване и лидерство” на Организацията на обединените народи през 2015 година Засегнати са и бъдещите задължения, които брачната половинка на принц Хари ще има.

“Освен че ще поеме своите кралски отговорности в помощ на кралицата както във Англия, по този начин и в чужбина, херцогинята ще посвети времето си на голям брой благотворителни начинания и организации”.

Източник: missbloom.bg

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР