След като скандалната снимка се появи в интернет и общо

...
След като скандалната снимка се появи в интернет и общо
Коментари Харесай

Потресаващ и смехотворен анализ! 5 причини на Стоян Алексиев да бръкне в гащите на Ивана

След като " скандалната фотография " се появи в интернет и общо взето всеки със гъз и мнение можеше да изкаже своето отвращение, предлагаме на аудиторията цели 5 аргументи, заради които един човек на 66 може да бърка под капака, полата и други метафори за ръкоблудството (ако въобще е имало такова), написа menhotnews.bg. Категорични сме, че нещо сходно, изключително измежду мъжката среда, заслужава откровено утвърждение, аплодисменти и овации, въпреки всичко какъв брой на 66 ще имат тази опция? Колко? Питаме? Кажете! Ето няколко скромни версии:

1. Имайки поради, че господин Алексиев играе ролята на доктор в " Откраднат живот " е доста допустимо да е натежала хипократовата клетва, с която напълно умерено има правото да пипа и гледа на всички места - дано не забравяме, че лекарите пипат с ръка, а на полеви условия няма време за коментиране и бранене на персоналното пространство. Не можете да знаете какво се е случило на бедната Ивана Бобойчева в този миг.

2. Сериозната разлика във възрастта може просто да демонстрира едни по-топли бащини връзки, които в този случай са форма на контрол. Например, господин Алексиев просто е желал да ревизира дали младите към момента носят гащи, колкото и да не желаеме да го споделяме - множеството към този момент не носят, тяхното си е опрощение за гащи. Не се притеснявай, чичо Стояне, ние също сме изумени.

3. В тези моменти, когато служебното се смеси с приятното, стартират да работят разнообразни контракти, които не разрешават връзките на работното място. И в случай че кончето се окаже гладно, това значи ли, че няма да има бонуси по контракт? Възрастният артист може би просто се пробва да разгадае желанията на своята колежка и по този метод да наложи нови граници.

4. Метафорично Стоян Алексиев е Хю Хефнър на българското кино и спектакъл. Тук няма какво повече да кажем!

5. Г-н Алексиев просто е усетил, че му вибрира телефона, само че вместо да нацели своя джоб, бръкнал някъде другаде. Можем ли да го виним, можем ли? Не! Следователно седим, мълчим и се молим на същото знамение, когато чукнем 66-те! Ако изброените версии не ви харесват, тогава измислете ваша лична или просто пуснете и това да мине. Едва ли ще излезе нещо положително от цялата нечиста сделка, въпреки всичко сме мъже, имаме взаимност, че и достойнство. Продължаваме напред и не се занимаваме с цялата спомагателна драма.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР