След като се отказа от сделката за закупуване на Tуитър

...
След като се отказа от сделката за закупуване на Tуитър
Коментари Харесай

Мъск предизвика изпълнителния директор на Туитър

След като се отхвърли от договорката за закупуване на Tуитър на стойност 44 милиарда $ световноизвестният милиардер Илон Мъск предложения основния изпълнителен шеф на Tуитър на обществен спор.

Той предложи тематика на дебата да бъде процентът на ботове в платформата, което стана причина да откаже договорката за покупка на Туитър. По този мотив Мъск провежда и изследване в своя акаунт в Tуитър, а когато резултатите от изследването излязоха нескрито, той съобщи, че " Tуитър приказва ".

Сделката, която разясняваше целият свят, се оказа в задънена улица. И Tуитър, и Илон Мъск се упрекват взаимно и въпросът стигна до съд. Макар че Мъск продължи да споделя изявления от акаунта си в Tуитър, откакто се отхвърли от договорката, последните му постове съумяха да изненадат доста хора.

В Туитър Илон Мъск предложения основния изпълнителен шеф на платформата Параг Агравал на обществен спор за % на ботовете в платформата. " Нека Tуитър потвърди на обществеността, че има по-малко от 5% подправени или спам консуматори ", добави той.

След този туит Мъск провежда изследване и попита почитателите си дали имат вяра на изказванието, че по-малко от 5% от месечно дейните консуматори на Twitter са " подправени или спам " сметки. Първият вид на анкетата с два разновидността беше " Да " с три емотикона на робот, а другият вид беше " Не ".

Резултатът от изследването в действителност въобще не е неочакван. 64,9 % от гласувалите са отбелязали опцията " Не ", с което демонстрират, че не имат вяра на причините на Tуитър. Останалите 35,1 % са отбелязали опцията " Да " и са декларирали, че имат вяра в Tуитър. /БГНЕС

Сан Карлос / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР