След като се обърна против подкрепилата го Демократична България, неуспелият

...
След като се обърна против подкрепилата го Демократична България, неуспелият
Коментари Харесай

Лозан Панов иронизира Правосъдие за всеки: Да им дарим събраните за кампанията пари

След като се обърна срещу подкрепилата го " Демократична България ", неуспелият кандидат-президент Лозан Панов иронизира и Инициатива " Правосъдие за всеки " - организацията, която го издигна.

Панов прикани през профила си във Фейсбук да се дарят събраните за акцията му пари на ИПВ.
Глас от Демократична България: Казаното от Лозан Панов ни пристигна като гръм от ясно небе (ВИДЕО)
Доколко има вътрешни проблеми в „ Да, България “ и до каква степен бяха прави в нападките си Методи Лалов и Лозан Панов? Това коменти...

" Уважаеми членове на Инициативния комитет, сърдечно благодаря за Вашата поддръжка по време на миналата кандидатпрезидентска акция. Бих желал най-много да изразя и моята специфична признателност към управлението на Инициатива „ Правосъдие за всеки “. Изключително високо правя оценка напъните на нейните водачи да „ хвърлят повече светлина “ в общественото ни пространство върху моите личностни и професионални качества ", написа Панов.

" В знак на специфичната ми признателност към управлението на „ Правосъдие за всеки “, предлагам на членовете на Инициативния комитет да се обединят зад решението да дарят на неправителствената организация, която си е сложила високи цели, цялата останала налична сума, събрана от даренията, предопределени за кандидатпрезидентската акция, която към този миг е в размер на 12.959,35 лева ", съобщи още Панов.

 

Лозан Панов: Изборите, които направих, не могат да завоюват президентски мандат
" Преди избори се споделят доста лъжи и се премълчават доста истини. Аз направих тъкмо противоположното и то с цялостното схващане, че на страна...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР