След като се изложи на показ по време на международен

...
След като се изложи на показ по време на международен
Коментари Харесай

Desiigner отмени всичките си концерти и постъпва в психиатрия

След като се изложи на показ по време на интернационален полет, рапърът Desiigner показа, че стартира лекуване в психиатрично заведение.

Изпълнителят на небезизвестната ария " Panda " бе упрекнат, че през миналия уикенд не е спазил етична култура в самолета и е бил смъмрен от стюардесата по този мотив. На летището в Минеаполис го очаквала полиция и той бил разпитан, а по-късно и освободен.

В сряда, на 20-и април, самият Desiigner разгласява в своя Инстаграм профил, че се срами от недообмислената си постъпка. Както и че не се усеща добре от известно време. 

" През последните няколко месеца не бях добре и се мъча да се примиря със протичащото се ", по този начин стартира текстът. " Докато бях в чужбина на концерт, се наложи да бъда признат в болница, не мислех съответно, не бях на себе си. Срам ме е от дейностите ми, които се случиха в самолета. Вече съм назад в Щатите и действам за лекуване, което да ми помогне. Ще анулира всички свои концерти и отговорности до второ разпореждане. Психичното здраве е значимо, хора. Ако [вие] не се чувствате себе си, апелирам, потърсете помощ ". 
Източник: Официален Инстаграм профил
Рапърът, който оглавява музикалните ранглисти, бе в чужбина, с цел да свири на Rolling Loud Thailand в петък предходната седмица дружно с хедлайнерите на фестивала Карди Би, Крис Браун и Травис Скот, а през уикенда - бе в нощен клуб в Токио, написа Billboard.

Desiigner или Сидни Селби, както е рожденото име на 25-годишният рап реализатор, се прочу с " Panda " и " Tiimy Turner " песните, които две седмици след излизането им оглавяваха първите места на Billboard Hot 100 през 2016-а.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР