След като се бяха събрали от лявата част при един

...
След като се бяха събрали от лявата част при един
Коментари Харесай

Тактиката на контрапротестиращите пред Съдебната палата - с намесване на Иванчева

След като се бяха събрали от лявата част при един от лъвовете на Съдебната палата, подкрепящите кандидатурата на Иван Гешев се разпръснаха и се сляха с главния митинг пред Съдебната палата – този, проведен от самодейност " Правосъдие за всеки " и е срещу това Гешев да е единствен претендент в процедурата по желание на основен прокурор.
Въпросните контрапротестиращи, за които научихме, че са докарани с рейсове от Сливен и Бургас, се движат на дребни групички, по 4-5 по-яки момчета, облечени са в черно, а някои от тях носят бира, съобщи кореспондент на Actualno.com. От време на време скандират против Иван Гешев, само че представителите на главния митинг ги разпознаха и показаха към този момент няколко пъти като непознати хора.
Според неофициална информация на Actualno.com част от протестиращите в поддръжка на Иван Гешев, които виждате на фотосите (заглавната и тази в статията) са докарани от Сливен. Те рaботили в цехове там и им е било казано, че би трябвало да свършат една работа. Според неофициална информация, друга част от подкрепящите Гешев били хора на Ценко Чоков, като имаше клюки, че те били пристигнали да стачкуват против Гешев. В същото време измежду множеството се появи и дребна група от трима души, измежду които жена с малко момиченце, на забележима възраст към 1-2 годинки, която поддържаше Митьо Очите. Той беше упрекнат дружно с няколко души, измежду които и щерка му, в организирането на незаконна група. Съдът обаче върна следствието в досъдебна фаза, поради груби нарушавания при събирането на доказателства от страна на прокуратурата.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР