След като сайтът Майко мила! и кампанията Оле мале ни

...
След като сайтът Майко мила! и кампанията Оле мале ни
Коментари Харесай

Излиза наръчник за семейната ваканция

След като уеб сайтът Майко блага! и акцията Оле мале ни научиха - Как да оцелееш като родител, излиза справочник за оцеляване по време на почивка. Преди да чуете въпроса Стигнахме ли към този момент?, разтворете книгата със фамилни пътешествия, препоръки, съответни дестинации, митове и истории за децата ви.

Стигнахме ли към този момент? ще ви разведе из прелестни места, ще ви опише къде се яде най-вкусно, къде да отседнете за нощувка. Всичко това – съобразено както с бюджета ви, по този начин и с удобствата и разнообразието, от които се нуждаете.

С типичното си възприятие за комизъм Елисавета и Красимира ще ви убедят, че има и по-лоши неща от това да пътувате с деца. А от време на време тази активност е даже приятна и приключва без пожари, опърлени вежди, изгубени хлапетии и празни джобове. Изданието съдържа над 170 цветни фотографии, които потвърждават, че и двете са се измъкнали живи и щастливи от посочените дестинации.

И тъй като едно море не стига, с двете щури авторки ще прекосите България, само че ще отскочите и до Сърбия, Македония, Гърция и Румъния.

Внимание, в случай че следвате инструкциите, ще се качите в колата хапнали, разходили се и предоволни (в най-хубавата обстановка – без да забравите детето някъде) и ще поемете към дома… с цел да чуете още веднъж въпроса Стигнахме ли към този момент?

Пригответе персоналните карти, паспортите на децата и декларациите за извеждането на същите тия деца, в случай че инцидентно сте разведен родител, и потегляйте. Само проверете дали сте взели една доста значима книга.
Приятен път!

Елисавета Белобрадова: майка на три деца и сътрудник на Красимира във великото начинание Майко Мила.

Красимира Хаджииванова: Майка на едно дете и два котарака, и сътрудник на Елисавета в Майко Мила.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР