След като рейдърската атака срещу Булсаком не успя, бизнес скакалците

...
След като рейдърската атака срещу Булсаком не успя, бизнес скакалците
Коментари Харесай

Илиян Василев: Не са важни Борисов и Пеевски, а моделът на келепира

" След като рейдърската офанзива против Булсаком не съумя, бизнес скакалците към ББР минаха към банкрутиране и разперчатосване на компанията.
На правилото не е значимо на мен да ми е добре, значимото е на Вуте да му е зле. Крайно време е някой от тях да влезе в пандиза, заедно с прокурорите от схемите.
 Борисов разгласи водачите на предизборните щабове на ГЕРБ (ВИДЕО) Борисов разгласи водачите на предизборните щабове на ГЕРБ (ВИДЕО)
Бившият вицепремиер Томислав Дончев ще оглави Националния избирателен щаб на ГЕРБ, а Даниел Митов – софийския. Това разгласи водачът...
Най-грозното е, че го вършат с парите на данъкоплатците, от името на страната и с нейните запаси, само че за частна изгода. И нито Спас Русев, нито Владо Каролев, нито Пеевски, нито Борисов, нито Мавродиев, нито Петьо Еврото - никой няма нищо общо с това ", във Facebook.
" Моделът е подобен - не целият кяр отива за медиаторите, част от него образува паричен пул, който финансира властта на олигарсите политици. И когато виждате че медиите им коленичат, прокуратурата също - от тези пари им заплащат. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР