След като прочетете тази молитва, в живота ви ще настъпят

...
След като прочетете тази молитва, в живота ви ще настъпят
Коментари Харесай

Молитвата, която привлича прекрасни неща в живота ни

След като прочетете тази молитва, в живота ви ще настъпят същински чудеса – прелестни събития, които дори не можете да си визиите.  Ефектът е доста мощен и постоянно работи. Тя е част от книгата “Магическата мощ на разсъдъка ” от Джоузеф Мърфи.

Може да се обадят далечни родственици, които желаят ви дарят част от имуществото си, може да бъдете поканени да започнете нова работа с извънредно висока заплата, или просто някой човек е решил да ви направи подарък, който ще промени живота ви, описват от  .

Необходимо е молитвата да се чете заран и вечер, в полусънно положение.

Четете я един месец (въпреки че резултатите от време на време идват по-рано).

“Даровете на Бога – са моите блага. Аз употребявам всеки миг от деня. С мен са Божествената естетика, мир и обилие. Божията обич излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обграждане. Божествената обич ме лекува в този момент. Не се багра от зло, тъй като Бог е с мен. Аз постоянно съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената обич и мощ. Аз настоявам, усещам, знам и имам вяра уверено и положително в това, че очарованията на Божествената обич и зоркост насочват, изцеляват и се грижат за всички в фамилията ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и откровено излъчвам Божествена обич, мир и благожелателно за всички хора, без значение от това къде са те. В центъра на моята същина царува мир, това е мир  на Бога. В тази тишина аз усещам Неговата мощ, ориентиране и обич на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен метод се напътсвам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията обич, истина и хубост. Аз чувствам по какъв начин през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в мозъка на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които приказвам, стигат там, където ги адресирам. Аз се веселя и възвеличавам признателност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е по този начин ”.

 v Thinkstock

Прочетете откровено, с възприятие тази молитва. И съвсем несъмнено ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Подходяща е за всеки и ще помогне за възстановяване на живота.
 6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво  6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво  6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво  6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР