След като президентът Румен Радев ни нарече военнолюбци“, от “Демократична

...
След като президентът Румен Радев ни нарече военнолюбци“, от “Демократична
Коментари Харесай

Атанас Славов: След като Радев ни нарече военолюбци, едва ли третият мандат ще дойде при ДБ

След като президентът Румен Радев ни назова „ военнолюбци “, от “Демократична България ” се съмняваме третият мандат да ни бъде връчен нас. 

Това съобщи в ефира на Нова ТВ депутатът Атанас Славов от Демократична България. Като аргументи той посочи възгледите на партията по отношение на оръжието за Украйна, еврозоната, самолетите Ф-16 и сериозната си позиция към президента. 

“Работим за втория мандат ”, безапелационен бе Славов. Но съгласно него в този момент може да бъде формирано само “компромисно ” държавно управление, “което не може да реализира прекомерно високи цели в тази обстановка ”.

Депутатът разяснява и противоречивия въпрос към връщането на хартиените бюлетини. Според него това, че има представители на обособените политически партии не подсигурява задоволително честността на вота, тъй като доста от тях се включват  поради хонорара. Славов предложи решение - професионална изборна администрация.

  “Достатъчно е член на комисията да драсне една чертичка и да направи вота недействителен. Ние от дълго време приказваме за професионална изборна администрация. Това също е решение ”, посочи той. 

Друга концепция на партията е въвеждането на преброителни центрове. Според техни  калкулации на територията на България ще са нужни към 300, с цел да може гласовете да се броят за по-кратък интервал от време и да не бъдат допускани фалшификации с вода.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР