След като през миналата година веригата супермаркети Billa отвори свои

...
След като през миналата година веригата супермаркети Billa отвори свои
Коментари Харесай

Най-новият магазин на Billa ще бъде ... срещу друг магазин на Billa

След като през предходната година веригата супермаркети Billa отвори свои обекти в няколко столични мола на мястото на " Пикадили ", в идната седмица следва компанията да " влезе " в още един търговски център.

От веригата публично оповестиха през днешния ден, че ще отворят магазин номер 120 в България в Bulgaria Mall, намиращ се на бул. " България ". Досега компанията има наличие още в " Сердика Център ", " Парк център ", " Мол София " и в " Мега мол " в " Люлин ".

За вероятното влизане на Billa в петия по ред Bulgaria Mall се заприказва още през предходната година. След като пробният " АБО маркет ", в който трябваше да се продават единствено български артикули, просъществува едвам седем месеца, стартира да се разяснява опцията австрийската верига да заеме мястото му.

 Отвори порти първият хипермаркет с най-вече български артикули -
Отвори порти първият хипермаркет с най-вече български артикули - " АБО Маркет " (ГАЛЕРИЯ)

Какво стои зад бизнес концепцията?

Магазинът отвори през предишния февруари, като разполагаше с 5000 квадратни метра повърхност. Едва през септември обаче " АБО маркет " трябваше да затвори порти, като опитът на сдружението " Вердон инвест " не се увенча с триумф.

За сметка на това ще бъде забавно идването на Billa на неговото място, защото новият магазин на веригата ще се намира тъкмо до един от най-старите им обекти в София - този, ситуиран сред булевардите " България " и " Тодор Каблешков ".


" Билла " завзе още един основен обект на банкрутиралата " Пикадили "

Веригата търси благоприятни условия за по-сериозно наличие в моловете у нас

От Money.bg потърсихме за коментар компанията за това каква е повода да отворят нов обект до към този момент действителен подобен. От веригата не дадоха съответен отговор по тази тематика, само че разясниха, че магазинът ще бъде с нова по-различна идея от останалите, като той ще бъде ориентиран съответно към потребностите на пазаруващите в мола.

" Магазинът ще бъде със специфична идея, приспособена към спецификите на огромен търговски център, и ще обслужва потребностите на работещите в постройката на мола, които все още са няколко хиляди, като вероятността е броят им да продължи да пораства. Супермаркетът в Bulgaria Mall ще бъде леснодостъпен както от офис частта на мола, по този начин и извън. Обектът ще бъде стилен и ще дава опция за извънредно комфортно ежедневно извършване на покупки ", показаха от компанията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР