След като предизвика грандиозен скандал още при влизането си във

...
След като предизвика грандиозен скандал още при влизането си във
Коментари Харесай

Емигрантка от „Фермата“ с разтърсваща изповед за баща си


След като провокира величествен скандал още при влизането си във „ Фермата “, помакът Нури, който твърди, че турско иго не е имало, лека-полека той въпреки всичко съумя да промени отрицателните настроения против себе си. Това се случи най-много поради усърдната му работа в стопанството на риалитито, която го трансформира в престиж и водач в тима на емигрантите.

Принудената да живее в Англия Нина също означи този факт и в персонален диалог с помака даже го дефинира като бащина фигура в живота си сега. Самата тя даде да се разбере, че през последните години доста се е отчуждила със личния си татко,  който единствен бил срещу тя да отпътува за Лондон. Нина живее там с мъжа си и двете си деца, само че от много време копнее всички да се завърнат в България. Заради доходоносната специалност на брачна половинка на Нина, фамилията не може да се прибере у нас, само че младата учителка от ден на ден осъзнава, че татко й е бил прав.

„ Много скърбя, че не съм направила първата крачка към татко ми. Той ме е основал, отгледал ме е и съм доста признателна. Съжалявам, че сме се отдалечили “, показа със сълзи на очи Нина. Тя изрази вяра, че един ден, когато се прибере в родината, татко й ще се сближи с двете й деца и ще отглежда и тях по метода, по който е отглеждал самата нея.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР