След като поставиха началото на седмия си сезон с концерта

...
След като поставиха началото на седмия си сезон с концерта
Коментари Харесай

Нова приказка с познати герои от Фортисимо Фамилия

След като сложиха началото на седмия си сезон с концерта “Спящата хубавица ”, пред претъпкана зала “България ”, през ноември Фортисимо Фамилия посрещат най- обичаната си аудитория с нова порция познания, музика и смях.

Предстои следващата приказка на детската музикално-образователна стратегия, която връща времето обратно чак до бароковата ера на класиката и нейният най-ярък представител -  Антонио Вивалди .

За да срещнат децата с музиката и живота на създателя, особено за концерта са поканени артистите Герасим Георгиев-Геро, който всеки сезон по традиция се превъплащава в Малкия Ото и Юлиан Вергов този път в ролята на виртуозния цигулар и композитор, Антонио Вивалди.

Оркестърът на Софийската филхармония ще изсвири подбраните за концерта творби на венецианския композитор, а със свои солови осъществявания ще се включи цигуларят Павел Златаров .

Концертът “Вивалди и Малкия Ото ” е на 25 ноември , неделя, от 11.30 ч. в зала “България ”. Билетите за всички концерти на Фортисимо Фамилия са в продажба и могат да бъдат закупени на касата в зала “България ”, както и онлайн в уеб страниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР