След като получи предложение за брак, Поли Генова най-изненадващо заяви,

...
След като получи предложение за брак, Поли Генова най-изненадващо заяви,
Коментари Харесай

Поли Генова: Джоузеф се почуства леко притиснат, затова ми предложи брак

 След като получи предложение за брак, Поли Генова най-изненадващо съобщи, че няма да се омъжи в скоро време. В момента певица е бременна с второто си дете и споделя, че то не е било планувано. Тя забременяла напълно инцидентно по време на присъединяване си в " Като две капки вода ".

Поли научила новината към края на продукцията и била зашеметена, защото въобще не е очаквала, че е бременна. Певицата е откровена, че с помощта на обстоятелството, че е имала по-леки задания, е съумяла да се оправи. Тя към момента не издава какъв е полът на бебето, което би трябвало да се роди в последните месеци на годината. Освен за бременността, Генова проговори и за какво няма да се омъжи скоро, както и по какъв начин е реагирала на предлагането за брак:

" Предложи ми брак, почувства се леко притиснат, тъй като започнахме да получаваме поздравления от всичките ни родственици и от фамилиите ни, както и от Канада, Щатите, от Швейцария, безусловно от целия свят. Отделно трябваше да изяснявам в Инстаграм, че сватбените фрагменти от видеото, в което той взе участие, че не са действителност, само че също тъй че и някой ден ще е супер да имаме същинска женитба. Така Джоузеф се е решил на тази стъпка след цялата тази лудница ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР