След като по-рано тази седмица изтече информация за премиерната дата

...
След като по-рано тази седмица изтече информация за премиерната дата
Коментари Харесай

Ubisoft представиха официално Assassin’s Creed Shadows

След като по-рано тази седмица изтече информация за премиерната дата на идната игра на Ubisoft за асасина, самите те показаха публично Assassin’s Creed Shadows. Играта, известна преди с кодовото си име Assassin’s Red, излиза на 15-ти ноември за конзоли и Windows.

Assassin’s Creed Shadows ви придвижва в средновековна Япония и по-точно в края на интервала Сенгоку. Там ще се срещнете с младия шиноби Наое от провинция Ига. Тя претърпява изгарянето на своето село и убийството на всичките си близки. Сред участниците в нападението е черният самурай Ясуке. Когато обаче пътищата на двамата се пресичат още веднъж, Ясуке и Наое сплотяват силите си против злобен и всесилен зложелател. Както може да предположим и от синематиката, излязла с анонса на играта, двамата имат разпределени функции. Докато Наое избира стелт метода и лекото острие, Ясуке ще разчита на грубата си мощ и тежкото оръжие.

Междувременно Ubisoft откриха предварителните поръчки за Assassin’s Creed Shadows и показаха другите издания на играта. Стандартното съдържа базовата игра и бонус задача при предварителна поръчка. Gold изданието включва базовата игра и сезонния пропуск за играта. Самият той ще предложи две спомагателни задачи, нови персонажи, карти и така нататък Ultimate изданието от своя страна включва наличието от Gold, два спомагателни пакета, 5 скил точки и специфичен филтър.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР