След като новото ръководство на БФС, начело с новия футболен

...
След като новото ръководство на БФС, начело с новия футболен
Коментари Харесай

Ергенът още я търпи, но Гонзо не! Новият шеф изхвърли от администрацията на БФС скандалната Виктория

След като новото управление на БФС, отпред с новия футболен началник Георги Иванов – Гонзо, встъпи в служба, първата работа била да се раздели с част от екипа на администрацията, в това число и с една от най-коментираните участнички в тазгодишния сезон на „ Ергенът “ Виктория Асенова.
Според източници, представени от „ България през днешния ден “, представящата се за футболна мениджърка дама към този момент не била част от екипа. Засега тя не е коментирала дали тази мълва дава отговор на истината или не. Наскоро пък разгласява фотоси от спортното събитие „ Футболист на годината “, където е театралничила с част от влиятелните купи, предопределени за спечелилите. Виктория беше секретарка на изпълнителния шеф Борислав Попов и изпълняваше функционалностите на „ управител футбол и обществена отговорност “ в „ Бояна “, а преди този момент отговаряше за фен-шопа на ЦСКА 1948.
Тъй като информацията, която „ ергенките “ имат право да разясняват, е много нищожна, тя най- евентуално скоро ще даде изясненост дали в реалност е останала без обичаното си място в БФС. Брюнетката обаче няма от какво да се тормози, защото неотдавна в диалог с почитатели разгласи, че има няколко плана, които започва, един от които е обвързван с направата на първокласни свещи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР