След като навърши 65 години миналата седмица и прекара рождения

...
След като навърши 65 години миналата седмица и прекара рождения
Коментари Харесай

Навръх рождения си ден Мадона запозна новия си приятел с децата си

След като навърши 65 години предходната седмица и прекара рождения си ден в Португалия, Мадона употребява момента да запознае и новия си другар с едно от децата си.

Роко - най-големият й наследник от някогашния й брачен партньор - режисьора Гай Ричи, е почел рождения ден на майка си, съгласно информация на " The Sun ", и по този начин имал опцията да си поговори персонално с боксьорът Джошуа Попър. Двамата с Мадона се срещат от година, като се срещнали около един от синовете й - Дейвид, защото Попър го е упражнявал.

Покрай празничния уикенд певицата показа няколко фотоси и клипове от пътешествието си в Португалия. Сред тях се вижда и щерка ѝ - Лурдес, която пее. Триумфалните постове за събитието се появиха ден откакто Мадона разгласи пренасрочените дати за турнето си " Celebration ", след здравословната борба, която води, подбудена от сериозна бактериална зараза.

Въпреки че не е разказала каква тъкмо е била инфекцията, от която е била наранена, тя показа благодарността си малко откакто бе изписана от болничното заведение в края на юни. " На път съм да се възстановя и съм признателна за всички благословии в живота ми ", написа.

А с цел да отпразнува " втория " си живот, Мадона показа видео в " TikTok " с надпис, гласящ: " Честит рожден ден на мен! "

Колкото до пътешествието в Португалия - припомняме, че живееше там в интервала сред 2017 и 2020 година Във видеоклип, споделен в обществените медии, се вижда по какъв начин чества с другари и семейство, а речта, която е произнесла е: " Страхотно е да съм жива! "

Според " The Portugal News " е кацнала с към 30-на другари от целия свят с пътнически аероплан, тъй като е природозащитник и преди няколко години се отхвърли от частния си аероплан.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР