След като намушка смъртоносно съпруг на съдийкаПроверяват полицията в града

...
След като намушка смъртоносно съпруг на съдийкаПроверяват полицията в града
Коментари Харесай

Съдът решава днес за убиеца от Нова Загора

След като намушка смъртоносно брачен партньор на съдийка
Проверяват полицията в града поради остаряло кръвопролитие на арестувания

Бил с 2 промила алкохол

Окръжният съд в Сливен би трябвало да реши през днешния ден дали да остави за непрекъснато в ареста Д. Д. (44 г.), намушкал смъртоносно 52-годишен мъж пред очите на фамилията му.

Кръвопролитието стана в магазин в центъра на Нова Загора. Мъжът брачната половинка му - арбитър в Районния съд, и тяхната щерка посетили магазина след празненство. Възникнало е сдърпване сред него и пияния причинител Д. Д. (44 г.) поради направена забележка да не приказва високо. Последвали три удара с нож.

Пробата с дрегер на арестувания отчела близо 2 промила алкохол. Той има 7 остарели присъди. Прокуратурата в Сливен образува и второ досъдебно произвеждане против него за опит за ликвидиране на 23-годишен мъж, осъществен седмица по-рано в Нова Загора. Рецидивистът го ранил с нож в крайници. Въпреки стореното той излязъл от ареста.

Окръжната прокуратура разпореди инспекция за дейностите на служителите на реда при първото нахлуване. До убийството, казусът от 21 октомври не е бил докладван на прокуратурата. “Считам, че в съответната обстановка чиновниците са упрекнати погрешно ”, съобщи Стефан Динков, шеф на РУ-Нова Загора. По непотвърдена информация, причинителят Д. Д. твърдял и е подал тъжба, че нападнал младия мъж, тъй като бил провокиран.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР