След като изстрелването на ракета на Хамас наруши седемдневното прекратяване

...
След като изстрелването на ракета на Хамас наруши седемдневното прекратяване
Коментари Харесай

Израел сега атакува истинската крепост на Хамас

След като изстрелването на ракета на Хамас наруши седемдневното преустановяване на огъня, Израел се върна към борбата, бомбардирайки терористични цели в Газа и атакувайки на земята. Освен в случай че филантропичното помирение не бъде обновено, IDF има незавършена работа в град Газа и също нападна Хан Юнис на юг.

Този град е съществена цитадела на Хамас. Терористите ще са употребявали паузата в борбата, с цел да подобрят отбраната си и да приготвят снайперистки позиции, мини и избухливи клопки. Вероятно водачът на Хамас в Газа, Яхя Синвар, се крие там в подземната мрежа от тунели, дружно с хиляди терористи. IDF също счита, че доста от останалите 140 заложници са държани в града. Наред с убиването на терористите, спасяването им ще бъде най-голям приоритет.

Това евентуално ще бъде по-тежка борба от борбата към град Газа, защото доста терористи от Хамас, вместо да се бият в изгубена борба на север, се отдръпнаха там за това, което може да е последната им борба. Също по този начин тъй като голям брой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР