След като изправи публиката на крака с изпълнението си на

...
След като изправи публиката на крака с изпълнението си на
Коментари Харесай

Кавър на Адел изстрелва Кристиан Костов на върха в Singer 2019

След като изправи публиката на крайници с осъществяването си на Beautiful Mess в аранжимент, включващ китайски барабани и ерху, Кристиан Костов ще се протегне към върха на класацията в риалити шоуто Singer 2019 с кавър на английската соул певица Адел.

Момчето знамение, което класира България на рекордното второ място на Евровизия през 2017 година ще извие глас за известния шлагер на певицата Hello. Това ще се случи в границите на втория епизод на най-голямото телевизионно предаване в Китай.

Той бе сниман още предходната седмица, само че публиката ще може да наблюдава представянето на Костов този петък от 16 ч. българско време, когато фрагментите ще бъдат излъчени по Hunan Television (Mango TV). Няколко часа по-късно епизодът се чака да бъде наличен и за родната публика в YouTube канала на малкия екран.

Междувременно хиляди се стекоха за селфи и подпис по време на почитател срещата на Кристиан в азиатската страна. Певецът отпътува за Китай дружно със фамилията си, а в свободните минути всички те се възползват от опцията да прегледат туристическите забележителности в близост.

Сред местата, които изпълнителят на Get It и околните му към този момент съумяха да посетят, е академията Юелу - едно от четирите най-престижни образователни заведения от подобен сан през последното хилядолетие в Китай.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР