След като изненада всички с вечния модел 1908, Bubbles и

...
След като изненада всички с вечния модел 1908, Bubbles и
Коментари Харесай

Rolex представи модела Cosmograph Daytona Le Mans

След като изненада всички с безконечния модел 1908, " Bubbles " и " Puzzles ", Rolex продължава да прави непредвиденото. Пуснат на пазара по случай 100-годишнината на надпреварата " 24 часа на Льо Ман ", Cosmograph Daytona ref. 126529 LN е нов модел, основан на последното потомство Daytona, показано по-рано тази година.

Но Daytona " Le Mans " не е просто фейслифтиран хронограф, а съдържа cal. 4132. Новият механизъм заменя стандартния 12-часов брояч в девет часа с 24-часов указател в символ на респект към известното съревнование за устойчивост, което Rolex спонсорира повече от две десетилетия. Но може би най-актуални за запалянковците са подциферблатите, които са моделирани по модела на старинния Daytona " Paul Newman ".

И въпреки че наличността на Daytona " Le Mans " ще бъде лимитирана, най-малко първоначално, това е модел от постоянно произвеждане, който ще се предлага в комерсиалните обекти и бутиците.



Нова Daytona с нов механизъм е огромна вест не тъй като е доста друга - това към момента е доста Daytona - а тъй като Rolex рядко показва нови модели отвън годишното ревю за часовници в Швейцария. А когато го прави, часовникът нормално е изненада допълнително от един аспект.

Новата Daytona в действителност е нова, най-много тъй като съдържа нов диаметър - елементарна разновидност на настоящия механизъм на Daytona, само че въпреки всичко механично друг. Механизмът отразява инженерния метод на Rolex, който не прави нищо половинчато.

Въпреки че cal.4132 в Daytona " Le Mans " има единствено седем спомагателни съставния елемент в съпоставяне с cal. 4131 в общоприетия модел, той въпреки всичко е нов механизъм, което е доста повече от това, което множеството марки вършат за възпоменателни издания.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР